Wie zijn wij?

Unique Autoschade heeft met meer dan 20 jaar ervaring veel kennis opgedaan in schadeherstel. Kwalitatief herstel, persoonlijke aandacht en een uitgebreide service staan bij ons schadeherstelteam centraal. Onze team staat voor u klaar om u zo snel en veilig mogelijk weer op weg te helpen. Voor vakkundig en efficiënt herstel kunt u dan ook met elke autoschade bij Unique Autoschade terecht.Het team van Unique Autoschade hecht veel waarde aan een prettige samenwerking. Alles wordt met betrokkenheid en in overleg met u geregeld. In de werkplaats wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen en de nieuwste apparatuur en reparatie technieken, zodat uw schade perfect kan worden hersteld. Vervangend vervoer en een gratis haal- en brengservice  op afspraak worden vanzelfsprekend aangeboden.

Geschiedenis

Unique Autoschade is sinds januari 1996 gevestigd in Waalre.

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van o.a. Audi, BMW en Volkswagen.

Maar uiteraard repareren wij alle voorkomende merken die op de Nederlandse wegen rondrijden.

Of het nu om een kleine schade gaat, of het betreft een auto die in zijn geheel gespoten moet worden, u kunt altijd bij ons terecht.

Wij beschikken over de modernste technieken om uw auto te repareren, en zorgen er voor dat uw auto er weer als nieuw bij staat.

Uiteraard repareren wij voor alle verzekeringsmaatschappijen, en kunt u gedurende de reparatie "gratis" gebruik maken van vervangend vervoer.

Contact

040 221 5676 / 06 275 757 82
info@unique-autoschade.nl

Algemene voorwaarden

Adres

Petunialaan 6
5582 HA / Waalre

Openingstijden

Ma t/m vr:  08:00 - 17:00
Za: op afspraak