Verzekeringschade

Schade aan uw auto is een vervelende zaak! Wij zorgen ervoor dat u wagen weer in de oorspronkelijke staat hersteld wordt. En gaan op volgende manier te werk.

Vaststellen van de schade
We gaan nauwkeurig de schade vaststellen in overleg met de klant en/of expert aangesteld door de verzekeringsmaatschappij.

Nodige te vernieuwen onderdelen
We gaan de benodigde onderdelen bestellen om u wagen in de oorspronkelijke staat te herstellen. Dit kan met originele merk onderdelen via de merkdealer ,óf met merkloze matching quality onderdelen afhankelijk van de uit te voeren reparatie.

Demonteren van de wagen
Van het voertuig worden de beschadigde onderdelen gedemonteerd en eventueel worden bepaalde onderdelen gedemonteerd om een bepaalde herstelbewerking te kunnen uitvoeren. 

Nodige plaatwerk en of richtwerk
De Carrosserie-delen worden uitgedeukt, gedeeltelijk vervangen en / of eventueel gericht. Voor het richten en uitdeuken van de carrosserie beschikken wij over geavanceerde uitdeuk- en richtapparatuur van Car-o-liner compleet met meetsysteem om alles tot op de millimeter precies te herstellen. 

Voorbereiding
Nadat de grotere oneffenheden weggewerkt zijn gaan we de carrosserie en de te vernieuwen onderdelen verder bewerken. Herstelde delen worden weer compleet strak gemaakt en voorzien van grondlak waarna ze weer worden voorbereid voor het aflakken.

Aflakken van de wagen
Wij hebben de mogelijkheid om de kleur exact te bepalen met behulp van een Fotospectrometer welke de kleurformule berekent.

In een afzonderlijke ruimte wordt de juiste kleur aangemaakt met behulp van een elektronische weegschaal die gestuurd wordt vanuit een PC met het weegprogramma. Voor het spuiten van het voertuig gebruiken wij milieuvriendelijke producten en watergedragen lakken van “PPG” (dit om aan de strengste milieueisen te voldoen).
Voor het aflakken maken we gebruik van een ruime spuitcabine met alle voorzieningen voor het spuiten met lak op waterbasis. De basislak wordt gedroogd waarna een blanke lak laag aangebracht wordt, deze wordt gedroogd op 60°C gedurende 45 minuten.

Montage & check-up
In de afdeling montage wordt de wagen weer opgebouwd tot een rijvaardig voertuig. Tevens worden de bewerkte holle ruimte(bv: dorpels, wielranden, deuren) behandeld met hoogwaardige anti-corrosie bescherming.

Als de auto weer volledig is gemonteerd worden de volgende punten gecontroleerd afhankelijk van de uitgevoerde reparatie:

- Alle vloeistofniveau’s
- Bandenspanning
- Goed functioneren van de verlichting
- Uitlijnen van het voetuig

Aflevering
Nadat de wagen terug in zijn oorspronkelijke staat hersteld is, wordt de auto volledig gereinigd. Zodat u weer met een goed gevoel de weg op kan.
Uw tevredenheid is onze zorg!

Contact

Contact

040 221 5676 / 06 275 757 82
info@unique-autoschade.nl

Algemene voorwaarden

Adres

Petunialaan 6
5582 HA / Waalre

Openingstijden

Ma t/m vr:  08:00 - 17:00
Za: op afspraak